Modern 3D-behang

Behang

De wanddecoratie in de vorm van 3D-behang is daar uitstekend voor!

De meest populaire behangontwerpen zijn nu geïnspireerd op minimalistische elegantie, frisse kleuren en adembenemende afbeeldingen. Bij ‘Wereld Reliëf’ vindt u modern behang in verschillende thematische categorieën: bloemen, landschappen, ornamenten, vintage en retro…

Ontdek zelf onze behangcollecties en ontdek zelf dat een modern behang het uiterlijk van uw interieur volledig kan veranderen.
Kies een onderwerp om het interieur naar eigen smaak aan te passen. Een breed scala van de beste afbeeldingen verzameld in thematische secties op onze website zullen helpen met te vinden wat u precies nodig heeft.

Een uitzonderlijke afdrukachtergrond maakt dat 3D-fotobehang er uitziet als een realistische afbeelding en dit kan een accent op de gekozen muur zijn.

Categorie:

Kies een categorie van de 3D-fotobehangen

Hoe kunt u uw kamer, modern, interessant en origineel kunt laken lijken? Dit is de meest voorkomende vraag bij het helemaal opnieuw schikken van interieurs of het veranderen van de huidige inrichting. Naast de mogelijkheid om in de kamer originele decoraties en intrigerende accessoires te gebruiken, is het de moeite waard om ook geïnteresseerd te zijn in 3D-fotobehangen.
Waarom? Moderne, lichte en frisse motieven benadrukken perfect het karakter van de inrichting, waardoor het uniek en origineel is. Bovendien is de afruk van een grote, driedimensionale grafische weergave ideëel voor het optisch vergroten van een kleine interieur.

Inspiratie

Een van de meest interessante trends in de interieurarchitectuur is het gebruik van 3D-fotobehang. Het is een sensationele wanddecoratie die traditioneel behang met een monotoon patroon vervangt.
Een driedimensionaal beeld voegt diepte toe aan elke ruimte en dankzij dit lijkt uw kamer veel groter dan in werkelijkheid. De gevarieerde 3D-fotobehang ontwerpen verwijzen naar verschillende onderwerpen bijvoorbeeld: wetenschap, architectuur, automobielindustrie en andere. Dankzij dit zal het gekozen fotobehang perfect uitkomen, zowel in een woning als in een bedrijfspand bijvoorbeeld op kantoor, in een restaurant of café of zelfs in een spreekkamer van een arts.